lunes, 15 de diciembre de 2014

PATRONS D'HONOR DE LA CORAL "LA PAU" - ADEGIUS RESIDENCIAL

Sens dubte avui ha estat un dia especial. Tot i la pluja ens hem desplaçat a la Residència ADEGIUS, del carrer Alegre de Dalt, per oferir-los, com en altres ocasions el concert de Nadal

Com cada vegada que hem anat a aquesta Residència, la rebuda ha estat cordial, amb una especial sintonia amb els residents. Hem comprovat com se anavan integrant, sense dificultat en els cants comuns, sens dubte per la manera de ser del nostre director, una persona sensible i assequible.

Al final li hem lliurat a la directora del Centre un "Patronage de la Coral La Pau" que ha estat molt ben rebut.

Crec que no exagero si dic que avui ha estat especial, hi ha hagut comunicació, hem comprovat que al cantar som capaços d'alegrar la vida a altres persones i això, misteriosament retorna a nosaltres i ens ompla de pau.

Aqui teniu unes imatges.

                 
         

1 comentario:

  1. He arribat a aquest blog buscant informació sobre activitats que es duen a terme en residències geriàtriques de Catalunya i, encara que he arribat una mica tard us vull felicitar pel concert que vàreu celebrar a la residència per a gent gran Adegius Residencial de Barcelona. en L'ULTIM CONCERT "Residencia d'avis, ADEGIUS, c/ Alegre de Dalt 72"

    ResponderEliminar