lunes, 24 de marzo de 2014

ASSEMBLEA 2014 - ACTA

La secretària de l'associació, em lliura una còpia de l'acta de l'última Assemblea, que transcric literalment.


A Barcelona, el dia 24 de febrer de 2014, a les 10,30h s ha convocat la junta ordinària de l’Agrupació Coral La Pau amb una assistència del 90% aproximadament per tractar els següents punts:

Pren la paraula el President de la Coral per començar i fer la presentació dels punts a tractar.
La Secretària llegeix l’acta anterior que ha quedat aprovada.

La Tresorera presenta l’estat de comptes a 31/12/2013 que tothom els ha acceptat. S’ha comentat que gràcies a la subvenció de l’Ajuntament podem seguir sense augmentar la quota que es cobrarà cada dos mesos ( 5€ mes). S’ha dit que si falles la subvenció s’haurà de parlar de noves quotes.

Per motius personals la Tresorera, Teresa Oliva deixa el càrrec. Se li agraeix tota la feina feta durant tots aquests anys. Es presenta l’Adela Peralta i tothom ho accepta.
L’arxiver Carlos Araujo, demana que durant un mes ( per operació de la seva esposa) es faci càrrec un altre cantaire de l’arxiu  de les partitures. i si ha ofert la cantaire Ma.D.Caracochea

El President demana si algú vol ser-ho però no volen que ho deixi i continua .

El Director Bruno Najera comenta que en els concerts vindrà sempre amb vestit negre però demana que tothom vagi amb l’uniforme de la Coral: Homes pantalons, camisa i sabates negres les Dones totes negres i amb mocador de color llis No bufandes .La’Asunción diu que si tenim un uniforme de coral perquè no tenim també el mocador per la Coral . La Carmen Gonzalez  i ella mateixa  buscaran un mocador que agradi a tothom per unificar-los.

També es comenta que no es vagi amb màniga curta ni a l'estiu com a molt màniga ¾..( La Maria Arce diu que necessita porta un jersei de coll alt i s’accepta com a cas únic)
L’Agustin diu que qui no vagi vestit d’uniforme no canti. S’accepta. També demana que hi hagi la normativa del que falti més de 3 assaigs no canti als concerts, com que no es passa llista hem de ser responsables i no cantar sense que el Director ho hagi de dir. Queda delegada aquesta facultat al President que ho amplia fins i tot als que fa molt temps que venen i no s implicant per fer-ho millor.

El President diu que si algú arriba tard i els que hagin d’anar al lavabo també que s’esperi a acabar la cançó per no interrompre.

El Director diu que es podrà quedar 1/2h més per assajar amb una corda o dues (dones, homes) i demana que la gent vingui amb actitut més seriosa i responsable
La Maria Arce i altres demanen que per favor hi hagi més silenci durant l’assaig.
El Director explica que a la Fira Gran no quedem en millor lloc perquè ens falla la presentació i l’actitud responsable de grup. Es demana que un dia el dediquem a fer l’assaig d’entrada i sortida dels concerts.

La carpeta nova només s’ha de fer servir pels concerts i no s’ha de dur a l’assaig i el dilluns sempre hem de portar totes les cançons .

Com aquest any cel·lebrem els deu anys de la Coral (segons Estatuts) El Bruno diu que podríem fer una exposició de fotografies i fer un Concert per la Festa Major de St. Martí..

Els propers concerts ja concretats: residència de C/Cantàbria el 10/3.- 28/4 Residencia Adaggius. Fira Gran 2on. divendres de juny a la Casa del Mar. Al Casino de Poblenou , falta concretar el dia però serà abril/maig. A Can Felipa final de curs de l’Aula endavant Sant Martí. El 18/6..

La nova Junta ha quedat formada pels següents cantaires:

President Luis Perez
Secretària : Concepció Vidal
Tresorera: Adela Peralta
Vocals: Carmen Marin; Maria Arce; Asunción Carmona i Carmen Gonzalez :; Maria Baiges:
 Xavier Lison; Agustin Manzano; Carlos Araujo.


Sense res més a comentar s’acaba la reunió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario