lunes, 11 de febrero de 2013

Ja estem federats !Complerts els tràmits administratius, ja formem part de la Federació d'entitats corals de catalunya. (FECC)

Què és la FECC?

La Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC) és una entitat autònoma, amb personalitat jurídica, que té per finalitat essencial impulsar i coordinar les activitats corals tipus col.lectiu de les entitats federades; i per objectiu complementari l'assessorament i l'orientació a les agrupacions adherides, i la promoció de noves entitats corals. 

La FCEC fou constituïda a Manresa, el dia 5 de juny de 1982, per acord de les entitats fins llavors agrupades al Secretariat dels Orfeons de Catalunya (1959-1982), successor -al seu torn-, en l'àmbit corporatiu, de la Germanor dels Orfeons de Catalunya (1918-1939). 

La personalitat jurídica li és reconeguda, també, en la seva condició de membre -com a moviment nacional- de la Federació Europea de Joves Corals (EUROPA CANTAT) i de la Federació Internacional per a la Música Coral (IFCM). Actualment hi ha més de 450 entitats corals federades a la FCEC.

Reproducció de la carta de benvinguda:No hay comentarios:

Publicar un comentario